Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €
Search: 

Τι θήκη-τσάντα αλυσοπρίονου να αγοράσω

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 9:14:40 π.μ. Europe/Athens

Έχετε αγοράσει το αλυσοπρίονο που επιθυμούσατε, το βγάλατε από την εργοστασιακή του συσκευασία, το μοντάρατε, το χρησιμοποιήσατε όπως θέλατε και τώρα πλέον πρέπει να το μεταφέρετε ώστε να το αποθηκεύσετε μέχρι την επόμενη χρήση. Σκεφτήκατε ωστόσο το πόσο εκτεθειμένο μπορεί να είναι, τόσο κατά τη μεταφορά του όσο και κατά την αποθήκευσή του, ακόμα κι αν είναι κλειδωμένο σε χώρους όπως αποθήκη, γκαράζ κλπ? 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ξαπλώστρα συνεργείου να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:51:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα που βρίσκει κανείς σε διάφορα συνεργεία και βουλκανιζατέρ, είναι η ξαπλώστρα συνεργείου. Κι όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν που μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάστορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μπετονιέρα να αγοράσω

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 11:00:00 π.μ. Europe/Athens

Η μπετονιέρα αποτελεί ένα μηχάνημα που συναντάει κανείς σε κάθε κατασκευή οικοδομών, αλλά και σε άλλες μικρότερες βιομηχανικές εργασίες. Βοηθάει στην ταχεία παραγωγή μπετού διευκολύνοντας έτσι την όποια ανάγκη προκύψει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σόμπα να αγοράσω

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 8:54:00 π.μ. Europe/Athens

Η επιλογή αγοράς μιας σόμπας δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά δεδομένα και τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια σύντομη αλλά ταυτόχρονα περιεκτική ανάλυση των βασικότερων σημείων στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ελαιοραβδιστικό να αγοράσω

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 10:14:00 π.μ. Europe/Athens

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ελαιοσυλλογής. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν την αποστολή. Στο παρόν άρθρο θα καταγράψουμε όλα τα είδη ελαιοραβδιστικών καταγράφοντας παράλληλα μερικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι καρότσι λαϊκής να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 10:42:00 π.μ. Europe/Athens

Μια βόλτα στη λαϊκή αγορά αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων, καθώς μπορούμε να βρούμε ενδιαφέροντα και χρήσιμα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ο καλύτερός μας φίλος σε αυτήν την περίπτωση, είναι φυσικά το καρότσι αγοράς, όπου αποθηκεύουμε όλα όσα αγοράζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι απλώστρα να αγοράσω

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 10:31:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα προϊόντα που δεν λείπει ποτέ από οποιοδήποτε σπίτι, είναι η απλώστρα ρούχων. Κι όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό πρακτικό εργαλείο στεγνώματος ρούχων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποχυμωτή πορτοκαλιών να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 9:31:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αποχυμωτής πορτοκαλιών αποτελεί ένα χρήσιμο προϊόν το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου για να απολαμβάνουμε δροσερούς και θρεπτικούς χυμούς. Τί κατηγορίες αποχυμωτών υπάρχουν και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους? Πώς θα καταλήξουμε στον αποχυμωτή που ταιριάζει στις ανάγκες μας? Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, σύντομα και περιεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης να αγοράσω

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 9:34:00 π.μ. Europe/Athens

Όταν έχουμε αναλάβει εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, πρώτο κύριο και απαραίτητο προϊόν που πρέπει να αγοράσουμε είναι μια μάσκα κεφαλής. Στο παρόν άρθρο θα εξηγήσουμε για ποιους λόγους είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο κι έπειτα θα καταγράψουμε τις κατηγορίες μασκών κεφαλής με τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αντλία να αγοράσω

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 9:51:00 π.μ. Europe/Athens

Τα είδη των αντλιών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι δεκάδες. Κάθε μια χρησιμοποιείται για διαφορετικούς λόγους και σκοπούς, ωστόσο όλες τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγχουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά αντλίας οποιουδήποτε είδους. Αυτά λοιπόν θα αναφέρουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εξάρτυση να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 11:16:00 π.μ. Europe/Athens

Για την καλύτερη δυνατή διανομή βάρους κατά τη χρήση μηχανήματος κήπου όπως είναι το θαμνοκοπτικό, το κονταροαλυσοπρίονο, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος κλπ, είναι απαραίτητη μια εξάρτυση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά είδη εξαρτύσεων, τα οποία και θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή προβάτων να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 9:43:00 π.μ. Europe/Athens

Αν βαρεθήκατε να παιδεύεστε για να κουρέψετε τα αρνιά σας χρησιμοποιώντας μεγάλες ψαλίδες χειρός, τότε η αγορά μιας επαγγελματικής ηλεκτρικής μηχανής κουρέματος προβάτων αποτελεί την τέλεια λύση για το πρόβλημά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκάλα να αγοράσω

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 9:37:00 π.μ. Europe/Athens

Η σκάλα αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα πράγματα που συναντάει κανείς, είτε έχουμε να κάνουμε με εργασίες σπιτιού, είτε με οικοδομικές εργασίες. Κι όχι άδικα, αφού προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αρκετά μεγαλύτερο ύψος από αυτό που μπορεί εκ φύσεως. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κανόνι κρότου - θορύβου να αγοράσω

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 9:36:00 π.μ. Europe/Athens

Έχετε κουραστεί από τα ενοχλητικά πουλιά που βρίσκονται στις καλλιέργειές σας? Μένετε σε απομακρυσμένο σημείο και αναζητείτε ασφάλεια από τυχόν άγρια ζώα? Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω ενδεικτικές περιπτώσεις, τότε η αγορά ενός κανονιού κρότου - θορύβου σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι καρότσι συλλογής φύλλων - χόρτων να αγοράσω

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 10:16:00 π.μ. Europe/Athens

Η συλλογή φύλλων και χόρτων από τον κήπο σας, αποτελεί μια αν μη τι άλλο βαρετή και κουραστική διαδικασία και ειδικά όταν γίνεται με ξυλόσκουπα, φαράσι και απλή σακούλα σκουπιδιών. Και κάπου εδώ αντιλαμβανόμαστε τη χρηστικότητα των καροτσιών συλλογής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή σκύλων να αγοράσω

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 9:10:00 π.μ. Europe/Athens

Επιθυμείτε να κουρέψετε το σκυλάκι σας αλλά για διάφορους λόγους, προσωπικούς ή οικονομικούς, δε θέλετε να το αναλάβει κάποιος άλλος? Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε στην αγορά μιας κουρευτικής μηχανής, ειδικά κατασκευασμένης για σκύλους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ηλεκτρογεννήτρια να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 9:09:00 π.μ. Europe/Athens

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μέρος όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, ή που μια διακοπή ρεύματος είναι αρκετά πιθανή (και ειδικά σε στιγμές που έχετε μεγάλη ανάγκη για ρεύμα) τότε θα πρέπει να στραφείτε στην αγορά μιας ηλεκτρογεννήτριας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γερανάκι (παλάγκο) να αγοράσω

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 10:05:00 π.μ. Europe/Athens

Το παλάγκο, γνωστό πιο απλά και ως γερανάκι, είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο ηλεκτρικό εργαλείο που σας βοηθάει να σηκώνετε/μετακινείτε μεγάλα φορτία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απαλάσσοντάς σας από κοπιαστική χειρονακτική εργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κονταροπρίονο να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 9:07:00 π.μ. Europe/Athens

Τα κονταροπρίονα (γνωστά επίσης και ως κονταροαλυσοπρίονα) είναι τα ιδανικά εργαλεία για την περιποίηση και το κλάδεμα των δέντρων, ειδικά όταν μιλάμε για εργασίες που απαιτούν πρόσβαση σε μεγάλο ύψος. Κατατάσσονται σε 4 βασικές κατηγορίες, τις οποίες και θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι τρακτέρ κήπου - rider να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 8:49:00 π.μ. Europe/Athens

Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ κήπου - Rider, είναι κατάλληλα για τη διεκπεραίωση αναγκών και εργασιών κοπής σε πολύ μεγάλες εκτάσεις. Ανήκουν στην κατηγορία επαγγελματικών μηχανημάτων κήπου και με σωστή χρήση και συντήρηση μπορούν να κάνουν θαύματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψαλίδι κλαδέματος να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 9:15:00 π.μ. Europe/Athens

Ήρθε η ώρα για κλάδεμα. Μια από τις αγαπημένες ασχολίες ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών κηπουρών. Φυσικά, για το καλύτερο δυνατό κλάδεμα χρειαζόμαστε και το κατάλληλο εργαλείο που να καλύπτει τις ανάγκες μας και να προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο παρόν άρθρο λοιπόν θα κατηγοριοποιήσουμε τα ψαλίδια κλαδέματος και θα αναλύσουμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι συσκευή κενού αέρος να αγοράσω

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 10:56:00 π.μ. Europe/Athens

Χάρη στις συσκευές κενού αέρος, μπορείτε να συντηρήσετε προϊόντα (πχ κρέατα, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά, τυριά, ζυμαρικά, αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά, είδη αρτοποιίας κλπ) φρέσκα για πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη αέρα, δυνατότητα που προσφέρουν αυτές οι συσκευές με αποτέλεσμα να παρατείνεται η διάρκεια ζωής των τροφίμων για μεγάλο χρονικο διάστημα, με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποξηραντή να αγοράσω

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 10:38:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αποξηραντής αποτελεί ένα εύχρηστο και απλό στη λειτουργία του μηχάνημα που επιτρέπει στον καθένα να διατηρήσει με οικονομικό τρόπο διάφορα προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κατάλληλος για φρούτα, λαχανικά, κρέατα, μυρωδικά, ακόμα και για λουλούδια!

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψεκαστήρα να αγοράσω

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 8:48:00 π.μ. Europe/Athens

Τί ψεκαστήρα να αγοράσω? Ποια κατηγορία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου? Αξίζει τον κόπο να πάρω έναν ψεκαστήρα μπαταρίας/βενζίνης ή μήπως δώσω τζάμπα λεφτά? Ήρθε η ώρα να δώσουμε όλες τις απαντήσεις στα άνω ερωτήματα μέσω του παρόντος άρθρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ωτοασπίδες εργασίας να αγοράσω

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 9:13:40 π.μ. Europe/Athens

Σε εργασίες με μεγάλες εκπομπές θορύβων, η καλύτερη λύση για εσάς είναι οι ωτοασπίδες εργασίας. Μπορούν να μειώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ένταση που φτάνει στα αυτιά σας και να τα διατηρήσουν υγειή και ασφαλή. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποπτιλωτήρα (ξεπουπουλιάστρα) να αγοράσω

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 10:29:00 π.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αποπτίλωσης, γνωστή πιο απλά στο ευρύ κοινό και ως "ξεπουπουλιάστρα" είναι ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που αφαιρεί σε ελάχιστο χρόνο τα πούπουλα από κάθε είδους πουλερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εκκολαπτική μηχανή (κλωσσομηχανή) να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 9:40:00 π.μ. Europe/Athens

Η εκκολαπτική μηχανή αποτελεί μια λύση την οποία και προτιμούν όλο και περισσότερα αγροτικά -και μη- νοικοκυριά. Σίγουρα, δε συγκρίνεται με τη φυσική μέθοδο εκκόλαψης, ωστόσο στις μέρες μας και χάρη στη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, οι εκκολαπτικές μηχανές, γνωστές επίσης και ως κλωσσομηχανές, προσφέρουν στους καταναλωτές εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γεωτρύπανο (τριβέλα) να αγοράσω

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 10:05:00 π.μ. Europe/Athens

Οι τριβέλες, γνωστές στον περισσότερο κόσμο και ως "γεωτρύπανα", είναι μηχανήματα που μας βοηθούν να ανοίγουμε τρύπες συγκριμένης διαμέτρου και βάθους στο έδαφος για διάφορους λόγους, πχ για κατασκευή φράκτη, για τοποθέτηση πασσάλων, για ανάπτυξη καλλιεργειών κλπ. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι χειροπρίονο να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Tα χειροπρίονα μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερό σας βοηθό σε εργασίες όπως η κοπή κλαδιών δέντρου μικρής ή και μεγαλύτερης διαμέτρου, το κλάδεμα των αμπελιών, την αποκοπή ριζών από γλάστρες κλπ. 

Διαβάστε περισσότερα

Tι τσεκούρι να αγοράσω

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 8:03:00 π.μ. Europe/Athens

Το τσεκούρι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά -αν όχι το γνωστότερο- εργαλείο χειρός παγκοσμίως. Σήμερα κυκλοφορούν στην αγορά διαφόρων ειδών τσεκούρια τα οποία κατατάσσονται σε κατηγορίες ανάλογα τον σχεδιασμό αλλά και την χρηστικότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σχιστήρα - τεμαχιστή ξύλου να αγοράσω

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 10:53:00 π.μ. Europe/Athens

Ο σχιστήρας - τεμαχιστής ξύλου είναι το καλύτερο εργαλείο για να κόβετε στη μέση τα κούτσουρά σας με απόλυτα ασφαλή, εύκολο και διόλου κοπιαστικό τρόπο, έτσι ώστε να γλυτώσετε χρόνο και κόπο σε σχέση με το να κάνατε αυτήν την εργασία με ένα απλό τσεκούρι. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκούπα στάχτης να αγοράσω

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 8:44:00 π.μ. Europe/Athens

Η σκούπα στάχτης αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο χρόνο με το χρόνο προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές. Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι χάρη σε αυτού του είδους τις σκούπες, η συλλογή στάχτης από τζάκια, bbq, σόμπες κλπ γίνεται πλέον παιχνιδάκι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εκχιονιστικό να αγοράσω

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 9:51:00 π.μ. Europe/Athens

Η εκχιονιστική μηχανή είναι αυτή που βοηθάει στην απομάκρυνση του χιονιού για τον καθαρισμό αυλών, δρόμων κλπ. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο το οποίο μπορεί με σωστή χρήση πραγματικά να κάνει θαύματα!

Διαβάστε περισσότερα

Τι σάρωθρο να αγοράσω

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 9:07:00 π.μ. Europe/Athens

Το σάρωθρο είναι ένα επαναστατικό πολυχρηστικό μηχάνημα, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αν και θα έπρεπε, καθώς λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ερασιτέχνες καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα

Τι βιοθρυμματιστή να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 9:31:00 π.μ. Europe/Athens

Οι βενζινοκίνητοι βιοθρυμματιστές είναι ιδανικοί για εργασίες τεμαχισμού κλαδιών με διάμετρο μεγαλύτερη από αυτή που μπορούν να καλύψουν οι απλοί κλαδοτεμαχιστές, ενώ το κάνουν και με μεγαλύτερη ταχύτητα χάρη στους κινητήρες με τους οποίους είναι εξοπλισμένοι. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κλαδοτεμαχιστή να αγοράσω

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 10:39:00 π.μ. Europe/Athens

Οι ηλεκτρικοί κλαδοτεμαχιστές μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερό σας σύμμαχο όσον αφορά το θρυμματισμό κλαδιών μικρής διαμέτρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο κοπής ξύλων να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 11:23:00 π.μ. Europe/Athens

Το δισκοπρίονο κοπής ξύλου είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και απλό στη λειτουργία του εργαλείο το οποίο βοηθάει το χρήστη να κόψει μεγάλα κομμάτια ξύλου εύκολα, γρήγορα και πάνω απ'όλα με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καβαλέτο κοπής ξύλων να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 12:28:17 μ.μ. Europe/Athens

Το καβαλέτο κοπής ξύλων αποτελεί τον καλύτερό σας βοηθό στο να στηρίξετε κάπου τα κομμένα σας κούτσουρα έτσι ώστε να τα κόψετε με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλυσοπρίονο να αγοράσω

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Το αλυσοπρίονο αποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους σε εργασίες όπως είναι το κόψιμο ξύλων (πχ για το τζάκι), η περιποίηση κήπων, ακόμα και η ρίψη δέντρων. Υπάρχουν διαφόρων ειδών αλυσοπρίονα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετό ψάξιμο προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε να καλύπτεται η εκάστοτε ανάγκη. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι τρίφτη τυριών - ξηρών καρπών να αγοράσω

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 10:28:00 π.μ. Europe/Athens

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αποφεύγοντας αγορές έτοιμων τριμμένων τυριών και ξηρών καρπών, οι αντίστοιχου είδους τρίφτες είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι παπούτσια ασφαλείας να αγοράσω

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 11:44:00 π.μ. Europe/Athens

Μολονότι πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν ή απλά να το παραβλέπουν (κακώς), είναι πολύ σημαντικό όταν κάνουμε οποιαδήποτε εργασία να φοράμε υπόδημα με ένδειξη ασφάλειας. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τύποι ασφάλειας τους σημαντικότερους εκ των οποίων θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο μετάλλων να αγοράσω

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:26:00 π.μ. Europe/Athens

Τα δισκοπρίονα μετάλλου μοιάζουν στην εμφάνιση αλλά και στη χρηστικότητα με τα απλά δισκοπρίονα, με τη διαφορά ότι αυτά επικεντρώνονται στην κοπή μετάλλου προσφέροντας στο χρήστη εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φαλτσοπρίονο να αγοράσω

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Το φαλτσοπρίονο είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο, το οποίο βοηθάει τον χρήστη να κάνει γρήγορα και άνετα κάθετες κοπές ή φαλτσοκοπές (εξ ου και η ονομασία "φαλτσοπρίονο"). Ο σχεδιασμός του φαλτσοπρίονου είναι τέτοιος που παρέχει στο χρήστη λεπτομερή και ακριβή αποτελέσματα κοπής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μηχανή αλέσεως κιμά να αγοράσω

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 10:27:00 π.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αλέσεως κιμά (γνωστή πιο απλά και ως κρεατομηχανή) αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο εκείνων που θέλουν να φτιάξουν τον δικό τους σπιτικό κιμά από επιλεγμένο κρέας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αγορά των "έτοιμων" και άγνωστης προελέυσης κιμάδων. Η χρήση αυτών των μηχανών είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μηχανή αλέσεως ντομάτας να αγοράσω

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 12:27:00 μ.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αλέσεως ντομάτας αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο εκείνων που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους σπιτική σάλτσα ντομάτας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αγορά κάποιας έτοιμης και γεμάτης συντηρητικά εργοστασιακής σάλτσας. Η χρήση αυτών των μηχανών είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκούπα υγρών - στερεών να αγοράσω

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 8:48:00 π.μ. Europe/Athens

Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από το όνομά τους, οι σκούπες υγρών - στερεών έχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν διαφόρων τύπων υλικά, τόσο ξηρής, όσο και υγρής μορφής. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό που τις ξεχωρίζει από τις απλές οικιακές σκούπες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης μόνο μικρών στερεών υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο να αγοράσω

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 8:50:00 π.μ. Europe/Athens

Τα δισκοπρίονα είναι πολυχρηστικά ηλεκτρικά εργαλεία, κατάλληλα για όσους θέλουν να κόβουν ευθείες γραμμές γρήγορα αλλά και αποτελεσματικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή ξύλου, μετάλλου, πλαστικού, ακόμα και τούβλου! 

Διαβάστε περισσότερα

Τι δίδυμους τροχούς να αγοράσω

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Οι δίδυμοι τροχοί είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο, όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό και ειδικά στους ερασιτέχνες μάστορες. Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα πολυχρηστικό μηχάνημα με πολλές δυνατότητες, τις οποίες και θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τί σέγα να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 8:30:00 π.μ. Europe/Athens

Οι σέγες είναι πολυχρηστικά εργαλεία, κατάλληλα για αυτούς που τους αρέσει να κατασκευάζουν – επισκευάζουν πράγματα μόνοι τους. Προσφέρουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα κοπής ξύλου, πλαστικού, πλακακίων κλπ, τόσο σε ευθεία γραμμή, όσο και σε καμπύλες.

Διαβάστε περισσότερα

Τί συλλέκτη καρπών (Roll-In) να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 12:10:37 μ.μ. Europe/Athens

Η συλλογή καρπών αποτελεί αν μη τι άλλο μια κουραστική και βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία για εξοικονόμηση χρόνου. Όχι πια! Η λύση είναι μια και έρχεται από την Ιταλία κατευθείαν στο σπίτι σας. Οι επαναστατικοί συλλέκτες καρπών "Roll-In" ήρθαν και θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας καθώς παρέχουν έυκολη και ξεκούραστη συλλογή καρπών.

Διαβάστε περισσότερα

Τί πλάνη να αγοράσω

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:05:00 π.μ. Europe/Athens

Σας αρέσει να μαστορεύετε μόνοι σας? Θέλετε να ισιώσετε ξύλινες επιφάνειες για να φαίνονται τα έπιπλά σας σαν καινούρια? Σε αυτήν την περίπτωση, η πλάνη είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Οι πλάνες στις μέρες μας βοηθούν τον χρήστη να λιαίνει - ισιώνει ξύλινες επιφάνειες πολύ εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τί αυτοκινούμενο καρότσι να αγοράσω

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 12:00:38 μ.μ. Europe/Athens

Θέλετε να μεταφέρετε με ευκολία, άνεση και ασφάλεια μικρά αλλά και μεγάλα φορτία, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες? Τα αυτοκινούμενα καρότσια αποτελούν την τέλεια επιλογή για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

Τι χορτοκοπτικό να αγοράσω

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 8:52:00 π.μ. Europe/Athens

Σαν χορτοκοπτικές μηχανές μπορούμε να ορίσουμε όλες εκείνες τις μηχανές που προορίζονται για την κοπή χόρτων χωρίς περιορισμό στο ύψος που θα έχει το χόρτο. Η διαφορά χορτοκοπτικών με θαμνοκοπτικών, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ότι τα πρώτα χρησιμοποιούνται μόνο σε περιοχές με χόρτα, ενώ τα δεύτερα και σε περιοχές με μικρά κλαδιά και θάμνους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φυσητήρα να αγοράσω

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 11:50:00 π.μ. Europe/Athens

Ο φυσητήρας είναι ένα μηχάνημα που ο αρχικός σκοπός του ήταν και είναι το μάζεμα των φύλλων και της σκόνης, με την ικανότητα του να φυσάει και να απομακρύνει ότι υπάρχει μπροστά του. Πλέον όμως χρησιμοποιείται για την καθαριότητα μεγάλων χώρων, όπως γήπεδα, πολυκαταστήματα, βενζινάδικα, για την καθαριότητα σε δύσκολα σημεία μέσα στο σπίτι ή σε συγκεκριμένα αντικείμενα, για την απομάκρυνση του χιονιού σε μικρή έκταση, αλλά και γενικότερα σε πολλές ακόμη χρήσεις που μπορεί να προκύψουν στον καθένα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι θαμνοκοπτικό να αγοράσω

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 8:57:00 π.μ. Europe/Athens

Σαν θαμνοκοπτικές μηχανές ορίζονται όλες εκείνες οι μηχανές, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να κόβουν και τη λίγο πιο χοντρή βλάστηση, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται και για την κοπή και περιποίηση θάμνων, ανεξαρτήτου εξαρτήματος κοπής (μεσινέζα, δίσκος). Το θαμνοκοπτικό θεωρείται το νούμερο ένα μηχάνημα για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκαπτικό να αγοράσω

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 9:16:00 π.μ. Europe/Athens

Το σκαπτικό είναι το μηχάνημα κήπου ή αγροκτήματος, που με την ικανότητά του να μπαίνει στο χώμα μας βοηθά να κάνουμε μία σειρά εργασιών με το κατάλληλο εξάρτημα κάθε φορά όπως σκάλισμα, σκάψιμο, φρεζάρισμα, όργωμα, αυλάκωση, εξαγωγή καρπών κ.α. Το βασικό του χαρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει και από την φρέζα είναι ότι το σκάψιμό τους είναι πιο βαθύ. Η χρήση του απαιτεί έντονη σωματική κούραση του χειριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φρέζα (μοτοκαλλιεργητή) να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:36:00 π.μ. Europe/Athens

Οι φρέζες ή μοτοκαλλιεργητές ως μηχανήματα έχουν πολλές ομοιότητες με τα σκαπτικά, η ειδοποιός διαφορά τους είναι ότι οι φρέζες κάνουν όχι τόσο βαθύ σκάψιμο λόγω του ότι έχουν ρόδες με ελαστικά, οι οποίες υποβοηθούν στη κίνηση του μηχανήματος, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από τον χειριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τί εξαερωτήρα γκαζόν να αγοράσω

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017 8:47:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αερισμός του χλοοτάπητα είναι μία διαδικασία που οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν ή απλά δεν την κάνουν. Για να την κατανοήσουμε καλύτερα θα την αναλύσουμε εν συντομία. Ο αερισμός του χλοοτάπητα συμβάλει στην αναζωογόνησή και στην μακροζωία του.

Διαβάστε περισσότερα

Τι χλοοκοπτική μηχανή γκαζόν να αγοράσω

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 9:48:00 π.μ. Europe/Athens

Οι χλοοκοπτικές μηχανές είναι μηχανές αποκλειστικά για την κοπή του γκαζόν. Η χρήση τους ενδείκνυται μόνο για σχετικά ομαλές επιφάνειας συνεχόμενου γκαζόν, το οποίο δεν ξεπερνάει τα μερικά εκατοστά. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των μηχανών είναι ότι δίνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και είναι σχετικά εύκολες και ξεκούραστες στην χρήση τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψαλίδι μπορντούρας να αγοράσω

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Το ψαλίδι μπορντούρας ως εργαλείο είναι κατάλληλο για την περιποίηση και την ανανέωση των θάμνων και των δέντρων. Αποτελείται από μία διπλή παράλληλη λεπίδα που κόβει κλαδιά και φύλλα με ομοιόμορφο τρόπο. Πριν πάμε να επιλέξουμε τι χλοοκοπτικό μηχάνημα χρειαζόμαστε, είναι απαραίτητη η κατανόηση των αναγκών μας.

 

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές γνώσεις για αγορά μηχανημάτων

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 11:53:00 π.μ. Europe/Athens

Για την αγορά οποιουδήποτε είδους μηχανήματος πρέπει να έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις, δηλαδή γνώσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι ψάχνουμε να βρούμε και πως θα κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη κατά την αναζήτηση. Στην συνέχεια θα αναλυθούν λοιπόν κάποια βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα πρέπει να κοιτάμε σχεδόν πάντα πριν πάρουμε κάποια απόφαση.

 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κοιτάω για την αγορά μηχανήματος

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 10:34:00 π.μ. Europe/Athens

Πολύ κόσμος προβληματίζεται τι ακριβώς πρέπει να αγοράσει, πόσα λεφτά να δαπανήσει, τι να κοιτάξει και πολλά άλλα. Σε όλα αυτά θα ΄δώσουμε μία απάντηση σε αυτό το άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα