Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €
Search: 

Τι κλιματιστικό να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 11:58:00 π.μ. Europe/Athens

Τα κλιματιστικά αποτελούν στις μέρες μας απαραίτητες συσκευές για όλα τα νοικοκυριά καθώς έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επομένως η αγορά του αποτελεί επένδυση που θα μείνει για χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι τηλεόραση να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 11:24:00 π.μ. Europe/Athens

Η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας πλέον. Ελάχιστα είναι τα νοικοκυριά που δεν έχουν μία (τουλάχιστον) τηλεόραση και όχι άδικα, καθώς με αυτήν μπορούν να περάσουν ώρες χαλάρωσης και διασκέδασης τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι...

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκηνή κάμπινγκ να αγοράσω

Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 3:06:30 π.μ. Europe/Athens

Είτε είμαστε έμπειροι πεζοπόροι, είτε απλά σκοπεύουμε να περάσουμε μερικές μέρες σε ένα κάμπινγκ, η αγορά μιας σκηνής είναι -όπως και να το κάνουμε- μια σημαντική επένδυση, επομένως θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην τελική μας επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο ζάχαρης να αγοράσω

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021 1:11:32 π.μ. Europe/Athens

Το οπτικό διαθλασίμετρο ζάχαρης αποτελεί ένα πρωτοποριακό, πρακτικό ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του ειδικό όργανο μέτρησης το οποίο βοηθάει τον χρήστη να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες μετρήσεις των σακχάρων σε φρούτα, χυμούς, μαρμελάδες κ.α.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ανεμιστήρα να αγοράσω

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 11:22:50 π.μ. Europe/Athens

Οι ανεμιστήρες αποτελούν έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να δροσίσουμε το χώρο μας απλά και γρήγορα. Είναι γνωστοί τοις πάσι και αποτελούν ένα από τα διασημότερα και top used προϊόντα, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ατμοκαθαριστή να αγοράσω

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 11:46:57 π.μ. Europe/Athens

Ο ατμοκαθαριστής αποτελεί ένα προϊόν ιδιαίτερα χρήσιμο και πάνω απ'όλα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς είναι μια σημαντική λύση για τους ανθρώπους που θέλλουν να αποφύγουν τα απορρυπαντικά και να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες αλλεργιών

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο ορού - αίματος κατοικιδίων να αγοράσω

Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 10:11:55 μ.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο ορού αίματος σκύλου και γάτας, γνωστό επίσης και ως κλινικό ρεφακτόμετρο, αποτελεί ένα όργανο ειδικά σχεδιασμένο για το γρήγορο προσδιορισμό της συγκέντρωσης (ποσότητας) των ολικών πρωτεϊνών στο πλάσμα, στον ορό του αίματος ή στο περιτοναϊκό υγρό του σκύλου και της γάτας καθώς και για τη μέτρηση του ειδικού βάρους των ούρων.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σχοινί δενδροκομίας να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021 10:52:51 μ.μ. Europe/Athens

Δεν υπάρχει ερασιτέχνης κηπουρός που να μη γνωρίζει τι είναι το σχοινί δενδροκομίας. Ουσιαστικά είναι εκείνο το οποίο υποστηρίζει και βοηθάει τα φυτά να στηριχθούν και να έχουν καλύτερη ισορροπία και περισσότερο ελεγχόμενο χώρο ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Τι κρασοβάρελο να αγοράσω

Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 10:35:51 μ.μ. Europe/Athens

Το κρασοβάρελο αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο προϊόν για τους ερασιτέχνες οινοποιούς οι οποίοι επιθυμούν μια αξιόπιστη λύση αποθήκευσης του παραγόμενου κρασιού τους για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι χειροκίνητο καρότσι μεταφοράς να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 11:02:51 μ.μ. Europe/Athens

Το καρότσι μεταφοράς είναι πολυχρηστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και από ιδιώτες, καθώς είναι η φύση του τέτοια που ευνοεί τη χρήση του σχεδόν σε κάθε ανάγκη μεταφοράς φορτίου, ανεξαρτήτως περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καπαρντίνα εργασίας να αγοράσω

Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 10:39:51 π.μ. Europe/Athens

Η καμπαρντίνα εργασίας αποτελεί ένα χρήσιμο ρούχο που χρησιμοποιείται τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς, όσο και στην καθημερινότητά μας, καθώς μπορούμε να το φοράμε εύκολα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ανεξαρτήτως αν το χρησιμοποιούμε για συγκεκριμένη εργασία ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι οικοδομικό καρότσι να αγοράσω

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 9:51:00 μ.μ. Europe/Athens

Το οικοδομικό καρότσι αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο είναι ένα από τα πλέον συνηθισμένα που βρίσκει κανείς, όχι μόνο σε οικοδομικές εργασίες, αλλά και στα περισσότερα σπίτια - εξοχικά με κήπο ή μικρές εκτάσεις καλλιεργήσιμης γης.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δίχτυ σκίασης να αγοράσω

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Τα δίχτυα σκίασης χρησιμοποιούνται σε πολλών τύπων καλλιέργειες, σε θερμοκήπια, φυτώρια καθώς επίσης και σε οικοδομές (εφαρμογή σε σκαλωσιές κατά την κατασκευή ή ανακαίνιση κτιρίων), ενώ παράλληλα είναι κατάλληλα για πολλές άλλες χρήσεις όπου απαιτείται σκίαση ή/και ανεμόθραυση.

Διαβάστε περισσότερα

Τι νάυλον εδαφοκάλυψης να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 11:58:51 π.μ. Europe/Athens

Το νάυλον εδαφοκάλυψης, γνωστό αλλιώς και ως γεωύφασμα, αποτελεί ένα προϊόν το οποίο μπορεί μέχρι πριν λίγο καιρό να ήταν γνωστό περισσότερο σε επαγγελματίες αγρότες και καλλιεργητές, ωστόσο πλέον φαίνεται πως όλο και περισσότεροι ερασιτέχνες δείχνουν να το προτιμούν εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα όσα προσφέρει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι στηρίγματα φυτών να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 10:12:51 π.μ. Europe/Athens

Τα στηρίγματα φυτών αποτελούν εξαιρετικούς βοηθούς για όλους τους επαγγελματίες ή και ερασιτέχνες κηπουρούς που επιθυμούν να κάνουν σωστή δουλειά εύκολα και γρήγορα τόσο σε καλλιέργειες, όσο και σε παρτέρια, κήπους, βεράντες κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή κατσικιών να αγοράσω

Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021 10:30:51 π.μ. Europe/Athens

Αν βαρεθήκατε να παιδεύεστε για να κουρέψετε τα κατσικάκια σας χρησιμοποιώντας μεγάλες ψαλίδες χειρός, τότε η αγορά μιας επαγγελματικής ηλεκτρικής μηχανής κουρέματος κατσικιών αποτελεί την τέλεια λύση για το πρόβλημά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πιστόλι θερμού αέρα να αγοράσω

Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 11:59:00 π.μ. Europe/Athens

Τα πιστόλια θερμού αέρα είναι σίγουροι βοηθοί για τους χρήστες σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις: Αφαίρεση μπογιάς και βερνικιού, διαμόρφωση, συγκόλληση και συρρίκνωση με καυτό αέρα είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που παρέχουν τα εν λόγω προϊοντα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δοχείο ύδρευσης να αγοράσω

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 8:50:00 π.μ. Europe/Athens

Το δοχείο ύδρευσης αποτελεί ένα προϊόν το οποίο φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους καταναλωτές. Η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα, λίγοι ήταν εκείνοι που μπορούσαν να εκτιμήσουν τη χρηστικότητά του, ωστόσο αυτό φαίνεται πως πλέον αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκαλοσκαμπό να αγοράσω

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 9:59:00 π.μ. Europe/Athens

Το σκαλοσκαμπό είναι ένα προϊόν που εμφανισιακά αποτελεί έναν συνδυασμό σκάλας με απλού σκαμπό, εξ'ου και η ονομασία του. Με άλλα λόγια, αποτελεί ουσιαστικά μια ενδιάμεση λύση και απευθύνονται κυρίως για οικιακή χρήση. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψαλίδι λαμαρίνας να αγοράσω

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 11:27:51 μ.μ. Europe/Athens

Το ψαλίδι λαμαρίνας αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό και πολυχρηστικό προϊόν, το οποίο είναι ευρέως γνωστό και αποδεικνύεται σαφώς από το γεγονός ότι το συναντάμε σε απλές αποθήκες σπιτιού ή γκαράζ, αλλά μέχρι και σε επαγγελματικά συνεργεία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ποδιά εργασίας να αγοράσω

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 11:09:51 μ.μ. Europe/Athens

Η ποδιά εργασίας αποτελεί ένα "παρεξηγημένο" προϊόν, με την έννοια ότι οι περισσότεροι εργάτες συνήθιζαν να προτιμούν ένα πιο ολοκληρωμένο σετ ρουχισμού, παρά μια απλή ποδιά, ωστόσο αυτό φαίνεται πλέον να αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καλλιεργητή εδάφους να αγοράσω

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 10:35:51 μ.μ. Europe/Athens

Ίσως για τους περισσότερους να αποτελεί ένα άγνωστο προϊόν, ωστόσο ο καλλιεργητής εδάφους αρχίζει και αποκτάει το δικό του κοινό στην ελληνική αγορά και φαίνεται ότι σε λίγο καιρό ίσως αποτελεί ένα από τα τοπ προϊόντα στις προτιμήσεις των καταναλωτών που ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν και τι να περιμένουν από αυτό το εργαλείο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σατινιέρα να αγοράσω

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 11:12:51 μ.μ. Europe/Athens

Η σατινιέρα αποτελεί ένα τύποις τριβείο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για εφαρμογές σε μεταλλικές επιφάνειες. Η σατινιέρα διαθέτει ένα περιστροφικό εξάρτημα σε σχήμα τυμπάνου (συνηθέστερα τύπου συρματόβουρτσα, κετσέ, σμυριδόπανο κλπ) και το κυρίως σώμα του φέρνει σχηματικά σε γωνιακό τροχό.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σπάτουλα να αγοράσω

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 11:42:51 μ.μ. Europe/Athens

Η σπάτουλα αποτελεί ένα από τα πλέον συνηθισμένα εργαλεία που συναντάει κανείς σε οποιοδήποτε γκαράζ, αποθήκη, συνεργείο κλπ, καθώς η χρήση του είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη ακόμα και από αρχάριους. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι πιστολέτο να αγοράσω

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 10:35:51 μ.μ. Europe/Athens

Το πιστολέτο αποτελεί ένα προϊόν αρκετά συνηθισμένο το οποίο βρίσκουμε στα περισσότερα συνεργεία και γκαράζ, ακόμα και σε αποθήκες ιδιωτών. Κι όχι άδικα, αφού είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πρακτικό και χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ηλεκτρικό θερμοκολλητικό ταπών να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 11:27:51 μ.μ. Europe/Athens

Το ηλεκτρικό θερμοκολλητικό ταπών αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τους αρχάριους - ερασιτέχνες χρήστες που τους αρέσει να φτιάχνουν και να εμφιαλώνουν το κρασί δικής τους παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δίσκο γωνιακού τροχού να αγοράσω

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 11:09:51 μ.μ. Europe/Athens

Σε παλαιότερο άρθρο του blog, είχαμε δει έναν χρήσιμο οδηγό αγοράς γωνιακού τροχού. Στο παρόν άρθρο θα διερευνήσουμε τις κατηγορίες δίσκων με τους οποίους μπορούμε να εξοπλίσουμε τους γωνιακούς τροχούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι επαγγελματικό ζυμωτήριο να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:29:51 μ.μ. Europe/Athens

Το ζυμωτήρι αποτελεί ένα εκπληκτικό προϊόν χάρη στο οποίο μπορούμε να παρασκευάσουμε υπέροχες ζύμες για ψωμιά, ζυμαρικά, μπισκότα, κέικ κλπ. Η κύρια διαφορά σε σχέση με τα απλά μιξεράκια είναι ότι τα επαγγελματικά ζυμωτήρια προορίζονται για σοβαρή δουλειά σε μεγάλες ποσότητες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ηλεκτρικό απωθητικό πτηνών να αγοράσω

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 8:59:00 π.μ. Europe/Athens

Τα ενοχλητικά πουλιά αποτελούν ένα πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε όλους τους μήνες του χρόνου καθώς μπορούν να εμφανιστούν μεταξύ άλλων σε μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες ακόμα και κήπους, μπαξέδες κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο μπύρας να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 9:49:46 π.μ. Europe/Athens

Το οπτικό διαθλασίμετρο μπύρας αποτελεί ένα πρακτικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του ειδικό όργανο μέτρησης το οποίο βοηθάει τον χρήστη να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες μετρήσεις των σακχάρων αλλά και του ειδικού βάρους της μπύρας

Διαβάστε περισσότερα

Τι γυαλιά ηλεκτροκόλλησης να αγοράσω

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 8:32:00 π.μ. Europe/Athens

Τα γυαλιά προστασίας ηλεκτροκόλλησης αποτελούν μια οικονομική πλην τίμια επιλογή όσον αφορά την προστασία των οφθαλμών του χρήστη κατά τη διάρκεια μιας ηλεκτροσυγκόλλησης. Επιλογή την οποία βέβαια προτιμούν περισσότερο οι ερασιτέχνες χρήστες παρά οι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι προσωπίδα προστασίας να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 10:35:00 π.μ. Europe/Athens

Οι προσωπίδες προστασίας προσώπου χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια κυρίως για την ασφαλή διεκπεραίωση αγροτικών και οικοδομικών εργασιών, ασχέτως αν τους τελευταίους μήνες μπήκε στη ζωή μας και ως τρόπος αντιμετώπισης της μετάδοσης του κορωνοϊού. Στο παρόν άρθρο θα αναπτύξουμε τη χρηστικότητα και τα χαρακτηριστικά τους καθαρά από ... εργατική σκοπιά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο αντιψυκτικών υγρών - μπαταρίας να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 9:02:00 π.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο αντιψυκτικών υγρών-μπαταρίας αποτελεί ένα πρωτοποριακό, βολικό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση προϊόν, το οποίο ουσιαστικά χρησιμοποιείται όπως υποδηλώνει και η ονομασία του για τη μέτρηση ψυκτικών υγρών, καθαριστικών υγρών και υγρών μπαταρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φρέζα αυλακώσεων τοίχου να αγοράσω

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 8:59:00 π.μ. Europe/Athens

Η φρέζα αυλακώσεων τοίχου αποτελεί ένα έξυπνο, πρωτοποριακό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση προϊόν, το οποίο μπορεί να μην ήταν έως προσφάτως τόσο γνωστό στο ευρύ ελληνικό καταναλωτικο κοινό, ωστόσο τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι δείχνουν να εκτιμούν τις παροχές του και καταλήγουν στην αγορά του.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μετροταινία να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 11:23:00 π.μ. Europe/Athens

Η μετροταινία αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα και βασικότερα εργαλεία που μπορεί να βρει κανείς σε οποιοδήποτε σπίτι αλλά και σε οποιοδήποτε τσαντάκι μάστορα που σέβεται τον εαυτό του, είτε επαγγελματία είτε ερασιτέχνη - αρχαρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο κρασιού να αγοράσω

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020 9:02:00 π.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο κρασιού αποτελεί ένα πρωτοποριακό, βολικό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση προϊόν, το οποίο ουσιαστικά βοηθάει το χρήστη να πραγματοποιεί μετρήσεις ώστε να βγάλει το ποσοστό από τα σάκχαρα του κρασιού, μούστου, φρούτων, χυμών, κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι απωθητικό πουλιών να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 10:41:00 π.μ. Europe/Athens

Τα ενοχλητικά πτηνά αποτελούν μόνιμο πρόβλημα σχεδόν καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς τα συναντάμε σε μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες ακόμα και κήπους, μπαξέδες κλπ. Υπάρχουν ωστόσο αρκετοί τρόποι να απαλλαγούμε από αυτά και αυτούς θα εξετάσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γωνιακό αλοιφαδόρο να αγοράσω

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 10:33:00 π.μ. Europe/Athens

Ο γωνιακός αλοιφαδόρος, γνωστός επίσης και ως "στιλβωτής", μοιάζει στην εμφάνιση με τους τυπικούς γωνιακούς τροχούς, με τη μεγάλη διαφορά να έγκειται στο γεγονός πως, οι αλοιφαδόροι φέρουν επάνω στο δίσκο τους ειδικό σφουγγάρι, τύπου γουνάκι, ώστε να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο αλκοόλης να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 11:49:00 π.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο αλκοόλης αποτελεί ένα πρακτικό, βολικό, πρωτοποριακό και εύκολο στη χρήση προϊόν, το οποίο ουσιαστικά βοηθάει το χρήστη να πραγματοποιεί μετρήσεις ώστε να βγάλει το ποσοστό της ύπαρξης αλκοόλ σε υγρά όπως τσίπουρο, κρασί, ρακί, ούζο κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ρούτερ ξύλου να αγοράσω

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 11:30:00 π.μ. Europe/Athens

Το ρούτερ ξύλου αποτελεί ένα χρηστικό, πρακτικό, εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο το οποίο μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ωστόσο ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες τεχνίτες που ασχολούνται με τέτοιου είδους εργασίες σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κατσαβιδιέρα να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 11:59:00 π.μ. Europe/Athens

Η κατσαβιδιέρα αποτελεί ένα προϊόν αρκετά συνηθισμένο το οποίο βρίσκουμε στα περισσότερα συνεργεία και γκαράζ, ακόμα και σε αποθήκες ιδιωτών. Κι όχι άδικα, αφού είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πρακτικό και χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο μελιού να αγοράσω

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 10:35:00 π.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο μελιού είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και εύχρηστο προϊόν το οποίο συντελεί στο να βοηθήσει το χρήστη  να πραγματοποιεί μετρήσεις ώστε να βγάλει το ποσοστό των σακχάρων αλλά και της υγρασίας στο μέλι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλφάδι λέιζερ να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 10:12:00 π.μ. Europe/Athens

Το αλφάδι λέιζερ αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο το οποίο μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος φίλος ενός επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάστορα και να χρησιμοποιηθεί τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι με την ίδια άνεση και ευκολία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποθήκη κήπου να αγοράσω

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 11:12:00 π.μ. Europe/Athens

Η αποθήκη κήπου, μολονότι προτιμάται κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, αποτελεί ένα προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται καθ'όλη τη διάρκεια του έτους. Εκτός από το καθαρά πρακτικό πλεονέκτημα της παροχής χώρου για αποθήκευση απλών εργαλείων, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση ακόμα και μεγάλων μηχανημάτων κήπου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψηφιακό πολύμετρο να αγοράσω

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 9:04:00 π.μ. Europe/Athens

Το ψηφιακό πολύμετρο αποτελεί ένα ηλεκτρολογικό / ηλεκτρονικό όργανο το οποίο μετράει την τάση, την ένταση και την αντίσταση σ΄ ένα ηλεκτρικό κύκλωμα. Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για οποιονδήποτε ερασιτέχνη ή επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι διαθλασίμετρο άλατος να αγοράσω

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 10:12:00 π.μ. Europe/Athens

Το διαθλασίμετρο άλατος, γνωστό επίσης και ως διαθλασίμετρο "αλατότητας", αποτελεί ένα πρακτικό, βολικό, πρωτοποριακό και εύκολο στη χρήση προϊόν, το οποίο ουσιαστικά βοηθάει το χρήστη να πραγματοποιεί μετρήσεις ώστε να βγάλει το ποσοστό της ύπαρξης άλατος σε υγρά όπως άλμη, τουρσί, θαλασσινά προϊόντα κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καλαμωτή να αγοράσω

Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 10:24:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα συνηθισμένο προϊόν διακόσμησης κυρίως εξωτερικών χώρων το οποίο ωστόσο εκτός από διακόσμηση μπορεί να προσφέρει και πολλές πρακτικές λύσεις, είναι η καλαμωτή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι προστατευτικό πλέγμα μπαλκονιού να αγοράσω

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 10:24:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα για τα μπαλκόνια, τα οποία προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές κυρίως για την αποφυγή ατυχημάτων από μικρά παιδιά ή και κατοικίδια ζωάκια, είναι τα πλέγματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πέργκολα να αγοράσω

Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών αλλά κυρίως εξωτερικών χώρων τα οποία προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές κυρίως κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, είναι σαφώς η πέργκολα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ταπωτικό φελλών να αγοράσω

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 9:25:00 π.μ. Europe/Athens

Το ταπωτικό φελλών αποτελεί ένα εύχρηστο και πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τελείως άπειρους ερασιτέχνες χρήστες που τους αρέσει να ασχολούνται με την εμφιάλωση και την οινοποιειία γενικότερα ως χόμπι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πλαστική δεξαμενή αποθήκευσης να αγοράσω

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 11:29:00 π.μ. Europe/Athens

Η πλαστική δεξαμενή αποθήκευσης αποτελεί ένα προϊόν ιδιαίτερα χρήσιμο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως και σε αρκετά διαφορετικά μέρη, από μικρά αμπέλια και χωράφια έως αυλές, πατάρια, αποθήκες, ακόμα και γκαράζ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ερπυστριοφόρο όχημα μεταφοράς να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 11:02:00 π.μ. Europe/Athens

Το ερπυστριοφόρο όχημα μεταφοράς αποτελεί ένα προϊόν ιδιαίτερης και συγκεκριμένης χρήσης και απευθύνεται αποκλειστικά σε απαιτητικούς χρήστες, είτε πρόκειται για ερασιτέχνες είτε για επαγγελματίες. Στη χρήση έχει αρκετές ομοιότητες με τα αυτοκινούμενα καρότσια που αναλύσαμε σε παλαιότερο άρθρο του blog, αλλά ταυτόχρονα και κάποιες διαφορές, στοιχεία τα οποία θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σποροδιανομέα να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 9:49:46 π.μ. Europe/Athens

Ο σποροδιανομέας (γνωστός πιο απλά και ως "σπορέας") αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο το οποιό μας γλυτώνει πολύ χρόνο από τη χειρονακτική εργασία διαμοιρασμού των σπόρων. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες σπορέων τις οποίες και θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψεκαστικό συγκρότημα να αγοράσω

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 9:25:00 π.μ. Europe/Athens

Το ψεκαστικό συγκρότημα απευθύνεται σε χρήστες οι οποίοι θέλουν να ξεφύγουν από τους απλούς ψεκαστήρες χειρός και τους ηλεκτρικούς ψεκαστήρες μπαταρίας και να κάνουν τη δουλειά με περισσότερο "επαγγελματικό" τρόπο, ώστε να εξοικονομήσουν κόπο και χρόνο εργασίας. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι θειωτήρα να αγοράσω

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 9:02:00 π.μ. Europe/Athens

Ο θειωτήρας αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό και χρήσιμο εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες χρήστες για τον ψεκασμό θειαφιού. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι θειωτήρων, τους οπόίους και θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι νεφελοψεκαστήρα να αγοράσω

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 10:26:00 π.μ. Europe/Athens

Ο νεφελοψεκαστήρας αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο προϊόν το οποίο θα λέγαμε ... συμπληρώνει τους απλούς ψεκαστήρες πλάτης, είτε χειροκίνητους είτε μπαταρίας, όσον αφορά τη χρήση σε μεγαλύτερου ύψους σημεία του δέντρου όπου απαιτείται ψεκασμός.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αδιάβροχο να αγοράσω

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 8:46:00 π.μ. Europe/Athens

Ο καλύτερος σύμμαχος για όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού και ρίχνει καταρρακτώδη βροχή, είναι το αδιάβροχο ρούχο. Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες αδιάβροχων με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία και θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κράνος εργασίας να αγοράσω

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 9:29:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πλέον βασικά προϊόντα εξοπλισμού και προστασίας του εργάτη, είναι το κράνος κεφαλής. Η ασφάλεια του καθενός είναι πρωτεύον ζήτημα και θα πρέπει να το έχουμε αυτό πάντα υπόψιν, είτε είμαστε εργαζόμενοι, είτε εργοδότες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι βερμούδα εργασίας να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 10:51:00 π.μ. Europe/Athens

Οι υποχρεώσεις και οι εργασίες δεν σταματάνε ποτέ. Κι αν για κάποιον είναι απαραίτητο ένα παντελόνι εργασίας κατά τους φθινοπωρινούς αλλά και τους χειμερινούς μήνες, το ίδιο απαραίτητη αντίστοιχα είναι και η βερμούδα εργασίας για χρήση σε ζεστό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γαλότσα να αγοράσω

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 11:42:43 π.μ. Europe/Athens

Σε προηγούμενο άρθρο της στήλης, είχαμε αναφερθεί γενικά στα υποδήματα ασφαλείας, τις κατηγορίες τους και τα βασικότερα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε στα είδη γαλότσας, που αποτελεί το πιο βασικό και κοινότυπο είδος παπουτσιού εργασίας. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι πιστόλι σιλικόνης να αγοράσω

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020 9:19:46 π.μ. Europe/Athens

Το πιστόλι σιλικόνης αποτελεί ένα πρωτότυπο, πρακτικό και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση εργαλείο, το οποίο και προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές, είτε για επαγγελματική, είτε για ερασιτεχνική χρήση. Χρησιμοποιείται για την εφαρμογή σιλικόνης σε μπάνια, κουζίνες κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μέγγενη να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 9:49:46 π.μ. Europe/Athens

Η μέγγενη αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικό εργαλείο του οποίου η κύρια χρήση είναι η απόλυτη σταθεροποίηση ενός αντικειμένου πάνω στο οποίο θέλουμε να δουλέψουμε. Αποτελεί ένα προϊόν που συναντάμε σχεδόν σε κάθε συνεργείο ή αποθήκη. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι παλμικό τριβείο να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 9:49:46 π.μ. Europe/Athens

Το τριβείο αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο, εύκολο στη χρήση τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ερασιτέχνες χρήστες. Αναλόγως κατηγορίας μοντέλου είναι κατάλληλο για λείανση μεγάλων επιφανειών, γωνιών και ακμών, καμπύλων επιφανειών κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γωνιακό τροχό να αγοράσω

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 9:49:46 π.μ. Europe/Athens

Ο γωνιακός τροχός αποτελεί ένα προϊόν αρκετά συνηθισμένο το οποίο βρίσκουμε στα περισσότερα συνεργεία και γκαράζ, ακόμα και σε αποθήκες ιδιωτών. Κι όχι άδικα, αφού είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πρακτικό και χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πιστόλι βαφής να αγοράσω

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 9:46:00 π.μ. Europe/Athens

Το βάψιμο διάφορων τοίχων ή επίπλων παλαιότερα αποτελούσε μια χρονοβόρα και κουραστική διαδικασία. Όχι πια. Τα πιστόλια βαφής κάνουν τη "βρώμικη" δουλειά εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και πάνω απ'όλα με απόλυτη ασφάλεια για τον χρήστη. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι τροχιστικό αλυσίδας να αγοράσω

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 10:38:00 π.μ. Europe/Athens

Από τα πιο σημαντικά μέρη ενός αλυσοπρίονου, αν όχι το πιο σημαντικό είναι η αλυσίδα του, καθώς αυτή είναι που κάνει τη "βρώμικη" δουλειά. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο περισσότερο καταπονείται και κάποια στιγμή θα χρειαστεί οπωσδήποτε τρόχισμα - ακόνισμα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φρεζοκαβιλιέρα να αγοράσω

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 8:32:00 π.μ. Europe/Athens

Η φρεζοκαβιλιέρα αποτελεί ένα χρηστικό, πρακτικό, εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο το οποίο μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ωστόσο ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες τεχνίτες που ασχολούνται με το αντικείμενο σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κόφτη καλωδίων να αγοράσω

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 10:26:00 π.μ. Europe/Athens

Ο κόφτης καλωδίων μπορεί να αποδειχθεί, και είναι, ένα ιδιαίτερα πρακτικό, βολικό και χρήσιμο εργαλείο το οποίο συνοδεύει κάθε είδους επαγγελματία ή ερασιτέχνη τεχνικό-μάστορα που σέβεται τον εαυτό του, είτε είναι πλανόδιος είτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι θερμοκολλητικό πλαστικών σωλήνων να αγοράσω

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 9:16:00 π.μ. Europe/Athens

Το θερμοκολλητικό πλαστικών σωλήνων αποτελεί ένα πραγματικά εξαιρετικά χρήσιμο, πρακτικό και εύκολο στη χρήση προϊόν το οποίο τα τελευταία χρόνια προτιμούν όλο και περισσότεροι ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες καταναλωτές. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτικό περιθωρίων να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 9:09:17 π.μ. Europe/Athens

Το κουρευτικό περιθωρίων αποτελεί ένα χρηστικό, πρακτικό, εύχρηστο και λειτουργικό εργαλείο το οποίο μπορεί να μην είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ωστόσο ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες τεχνίτες που ασχολούνται με τέτοιου είδους εργασίες σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Τι παλετοφόρο να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 11:01:12 π.μ. Europe/Athens

Το παλετοφόρο αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο, πρακτικό, εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο, το οποίο είναι από τα πλέον συνηθισμένα που μπορεί να βρει κάποιος σε γκαράζ, βουλκανιζατέρ, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες logistics κλπ κι όχι άδικα αφού σηκώνει και μεταφέρει μεγάλα φορτία εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μάσκα προστασίας προσώπου να αγοράσω

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 11:52:38 π.μ. Europe/Athens

Όταν αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας μια οποιαδήποτε εργασία, πρέπει αρχικά να έχουμε βεβαιωθεί ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα ασφαλείας-προστασίας. Στην περίπτωση που έχουμε να αναλάβουμε ψεκασμό ή κάτι παρόμοιο, τότε πρέπει να εφοδιαστούμε με μάσκα προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μπουλονόκλειδο να αγοράσω

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 11:46:53 π.μ. Europe/Athens

Σίγουρα έχουν υπάρξει φορές που επιχειρήσατε να βιδώσετε ή να ξεβιδώσετε ένα μπουλόνι και αποδείχθηκε κάτι το εξαιρετικά κουραστικό και χρονοβόρο. Τα μπουλονόκλειδα λοιπόν σας βοηθούν να βγάλετε εις πέρας αυτήν την εργασία εύκολα, γρήγορα, άκοπα και με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι υδραυλικό γρύλο μπουκάλας να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 11:41:35 π.μ. Europe/Athens

Ο υδραυλικός γρύλος μπουκάλας αποτελεί ένα εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές τόσο για ερασιτεχνική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γάντια εργασίας να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 11:30:00 π.μ. Europe/Athens

Όταν αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας μια οποιαδήποτε εργασία, πρέπει αρχικά να έχουμε βεβαιωθεί ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα ασφαλείας - προστασίας. Ένα από αυτά, και ίσως από τα πιο απαραίτητα, είναι και τα γάντια εργασίας. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ανοξείδωτο δοχείο να αγοράσω

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 10:53:21 π.μ. Europe/Athens

Γενικά, τα δοχεία αποθήκευσης υγρών προσφέρουν τη δυνατότητα για ασφαλή και μακροχρόνια αποθήκευση μακριά από διάφορους κινδύνους που μπορεί να ελοχεύουν και τους οποίους θέλετε να αποφύγετε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καπέλο ασφαλείας να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 10:47:15 π.μ. Europe/Athens

Μια υποκατηγορία της γενικότερης κατηγορίας ρουχισμού εργασίας - προστασίας, αποτελούν τα καπέλα ασφαλείας. Μολονότι δεν είναι και τόσο διαδεδομένη η χρήση τους σε σχέση με άλλα προϊόντα προστασίας κεφαλής (πχ κράνος), τα καπέλα ασφαλείας αποτελεούν μια ποιοτική και οικονομική λύση.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γυαλιά εργασίας να αγοράσω

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 10:35:00 π.μ. Europe/Athens

Όταν αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας μια οποιαδήποτε εργασία, πρέπει αρχικά να έχουμε βεβαιωθεί ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα ασφαλείας - προστασίας. Ένα από αυτά, και ίσως από τα πιο απαραίτητα, είναι και τα γυαλιά εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καρφωτικό να αγοράσω

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 10:45:00 π.μ. Europe/Athens

Έχετε να καρφώσετε πολλά καρφιά, εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά? Τότε ένα ισχυρό και αξιόπιστο καρφωτικό αποτελεί την τέλεια επιλογή για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε τη συγκεκριμένη εργασία με ακρίβεια, συνέπεια και πάνω απ'ολα με ασφάλεια. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κατσαβίδι να αγοράσω

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 10:14:00 π.μ. Europe/Athens

Τα κατσαβίδια είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία χειρός που έχουν εφευρεθεί από τον άνθρωπο και χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, έχουν αρκετές διαφορετικές εφαρμογές και χρησιμοποιούνται σε μεγάλη ποικιλία εργασιών. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι εργαλειοφορέα να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 10:12:43 π.μ. Europe/Athens

Στα περισσότερα συνεργεία ή γκαράζ, ένα από τα πράγματα που είναι πολύ πιθανό να βρούμε είναι ο εργαλειοφορέας. Αυτό το εκπληκτικό προϊόν είναι ο καλύτερος σύμμαχος κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μάστορα που σέβεται τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή γάτας να αγοράσω

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 10:12:00 π.μ. Europe/Athens

Επιθυμείτε να κουρέψετε τη γάτα σας αλλά για διάφορους λόγους, προσωπικούς ή οικονομικούς, δε θέλετε να το αναλάβει κάποιος άλλος? Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε στην αγορά μιας κουρευτικής μηχανής, ειδικά κατασκευασμένης για γάτες.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δετικό αμπελιών να αγοράσω

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 9:39:00 π.μ. Europe/Athens

Το δετικό αμπελιών αποτελεί ένα πρωτότυπο προϊόν, ιδιαίτερα βολικό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση, το οποίο βοηθάει το χρήστη να κάνει τη δουλειά αυτή ακόμα πιο ξεκούραστα και γρήγορα, σε σχέση με το αν την έκανε με το χέρι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αφυγραντήρα να αγοράσω

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 11:59:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αφυγραντήρας αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη συσκευή η οποία απαλάσσει τον χώρο από τη δυσάρεστη υγρασία προσφέροντας με τον τρόπο αυτό μια πολύ πιο ευχάριστη και υγιή ατμόσφαιρα για όλους. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ηλιακό φούρνο να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Με την πάροδο των ετών και χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας βρίσκει όλο και περισσότερες εφαρμογές. Από τα πλέον πρωτότυπα και χρήσιμα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί είναι οι ηλιακοί φούρνοι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μουσαμά να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 9:16:00 π.μ. Europe/Athens

Ο μουσαμάς αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο προϊόν, καθώς μας βοηθάει να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες και να προστατέψουμε τα πράγματα που θέλουμε κυρίως από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως έντονη βροχόπτωση, ηλιοφάνεια, χιόνι κλπ.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κρουστικό δράπανο να αγοράσω

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 9:25:00 π.μ. Europe/Athens

Το κρουστικό δράπανο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που δε λείπει σχεδόν από κανένα σπίτι. Βοηθάει ερασιτέχνες και επαγγελματίες χρήστες να βγάλουν εις πέρας διάφορες δουλειές εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι πλυστικό να αγοράσω

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 11:11:00 π.μ. Europe/Athens

Θέλετε να πλύνετε το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το σκάφος, το τρακτέρ, την αυλή ή ακόμα και τα χαλιά σας εύκολα και γρήγορα? Τότε η αγορά ενός πλυστικού μηχανήματος αποτελεί την τέλεια λύση για εσάς. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ρομποτικό χλοοκοπτικό (automower) να αγοράσω

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 10:01:00 π.μ. Europe/Athens

Υπάρχει άραγε τρόπος να έχετε πάντα ένα τέλειο και περιοποιημένο γκαζόν, χωρίς να χρειαστεί να κουραστείτε καθόλου? Η απάντηση είναι πως ναι, κάτι τέτοιο είναι πλέον εφικτό αν χρησιμοποιήσουμε τα επαναστατικά ρομποτικά χλοοκοπτικά τύπου "Automower".

Διαβάστε περισσότερα

Τι παντελόνι εργασίας να αγοράσω

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 11:28:00 π.μ. Europe/Athens

Αν υπάρχει ένα απαραίτητο είδος για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία εργάτη, αυτό είναι το παντελόνι εργασίας. Πώς όμως θα επιλέξουμε το προϊόν που μας καλύπτει περισσότερο και ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάση? Στα παραπάνω ερωτήματα θα απαντήσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι υδροπρέσσα να αγοράσω

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 9:02:00 π.μ. Europe/Athens

Η υδροπρέσσα αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο, σύμμαχο όλων εκείνων των επαγγελματιών χρηστών που χρειάζονται μεγάλες ποσότητες χυμών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σπαστήρα ροδιών να αγοράσω

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 9:56:00 π.μ. Europe/Athens

Το ρόδι αποτελεί ένα υπέροχο, εντυπωσιακό και γευστικό φρούτο, ωστόσο η μαζική παραγωγή του χυμού του αποτελεί μια αντικειμενικά πολύπλοκη διαδικασία. Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τους κλασσικούς οικιακούς ερασιτεχνικούς αποχυμωτές, την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες χρήστες που έχουν να διαχειριστούν τόνους ροδιών αποτελεί ο αντίστοιχος σπαστήρας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μύλο άλεσης φρούτων να αγοράσω

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 8:46:00 π.μ. Europe/Athens

Τα φρούτα μπορούν να μας παρέχουν πεντανόστιμους και γευστικότατους χυμούς, ωστόσο η μαζική παραγωγή τους αποτελεί μια αντικειμενικά πολύπλοκη διαδικασία. Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τους κλασσικούς οικιακούς ερασιτεχνικούς αποχυμωτές, την ιδανική λύση για τους επαγγελματίες χρήστες που έχουν να διαχειριστούν τόνους φρούτων αποτελούν οι αντίστοιχοι μύλοι άλεσης.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αναδευτήρα να αγοράσω

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 11:18:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αναδευτήρας, γνωστός επίσης και ως αναμείκτης, αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο καθώς δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ανακατεύει - αναμειγνύει διάφορα υλικά ώστε να βγάλει το επιθυμητό ομοιογενές μείγμα που επιζητεί. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ρόμπα εργασίας να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 9:34:00 π.μ. Europe/Athens

Η ρόμπα εργασίας αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο ρούχο που καλύπτει ανάγκες τόσο όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην καθημερινότητά μας, καθώς μπορούμε να το φοράμε εύκολα οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκαπτικό - κατεδαφιστικό να αγοράσω

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 10:10:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία που συναντάμε σε οικοδομικές εργασίες είναι το ηλεκτρικό σκαπτικό - κατεδαφιστικό. Αποτελεί ένα ισχυρό προϊόν με το οποίο φέρουμε εις πέρας διάφορες εργασίες κατεδάφισης και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φτυάρι χιονιού να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 9:34:00 π.μ. Europe/Athens

Η πτώση του χιονιού είναι ένα θέαμα όμορφο και συναρπαστικό, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα. Ένα εκ των πιο συνηθισμένων που αντιμετωπίζουν κυρίως άνθρωποι που κατοικούν σε σπίτι με αυλή ή γκαράζ, είναι το στρώσιμό του σε σημείο να μη μπορούν να μετακινηθούν. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι γιλέκο εργασίας να αγοράσω

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:20:00 π.μ. Europe/Athens

Αν υπάρχει ένα απαραίτητο είδος για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία εργάτη, αυτό είναι το γιλέκο εργασίας. Πώς όμως θα επιλέξουμε το προϊόν που μας καλύπτει περισσότερο και ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα οποία θα πρέπει να δώσουμε περισσότερο βάση? Στα παραπάνω ερωτήματα θα απαντήσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή αλόγων να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 10:25:00 π.μ. Europe/Athens

Τα άλογα είναι από τα πιο όμορφα ζώα του πλανήτη και αποτελούν στολίδι για τους σταύλους μας. Για να διατηρείται αυτή η ομορφιά ωστόσο, χρειάζεται και η αντίστοιχη περιποίηση εκ μέρους μας. Ένα από αυτά που πρέπει να κάνουμε είναι να τα κουρεύουμε ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί χάρη στις ειδικές μηχανές κουρέματος που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μηχανή ζυμαρικών να αγοράσω

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 9:41:46 π.μ. Europe/Athens

Σίγουρα όλοι έχουν αγοράσει έτοιμα ζυμαρικά διαφόρων ειδών από τα ράφια των σούπερ μάρκετ και των παντοπωλείων. Σκεφτήκατε όμως πόσο καλύτερο θα ήταν να φτιάχνατε μόνοι σας σπιτικά ζυμαρικά, πολύ πιο ποιοτικά και σαφώς ακόμα περισσότερο γευστικά?

Διαβάστε περισσότερα

Τι μύλο άλεσης ζωοτροφών να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 9:30:18 π.μ. Europe/Athens

Αν θέλετε να αλέσετε τις ζωοτροφές σας εύκολα, γρήγορα και πάνω απ'όλα με ασφάλεια, τότε το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγοράσετε έναν ηλεκτρικό μύλο άλεσης ζωοτροφών.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δοχείο καυσίμων να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 9:21:45 π.μ. Europe/Athens

Η αγορά ενός δοχείου καυσίμου μπορεί να μοιάζει με μια απλή υπόθεση. Κι όμως, υπάρχουν αρκετές μικρές λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να εστιάσει κανείς πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε αγορά, τις οποίες και θα καταγράψουμε αναλυτικά στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι θήκη-τσάντα αλυσοπρίονου να αγοράσω

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 9:14:40 π.μ. Europe/Athens

Έχετε αγοράσει το αλυσοπρίονο που επιθυμούσατε, το βγάλατε από την εργοστασιακή του συσκευασία, το μοντάρατε, το χρησιμοποιήσατε όπως θέλατε και τώρα πλέον πρέπει να το μεταφέρετε ώστε να το αποθηκεύσετε μέχρι την επόμενη χρήση. Σκεφτήκατε ωστόσο το πόσο εκτεθειμένο μπορεί να είναι, τόσο κατά τη μεταφορά του όσο και κατά την αποθήκευσή του, ακόμα κι αν είναι κλειδωμένο σε χώρους όπως αποθήκη, γκαράζ κλπ? 

Διαβάστε περισσότερα

Τι ξαπλώστρα συνεργείου να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:51:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προϊόντα που βρίσκει κανείς σε διάφορα συνεργεία και βουλκανιζατέρ, είναι η ξαπλώστρα συνεργείου. Κι όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα χρήσιμο και πρακτικό προϊόν που μπορεί να αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάστορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μπετονιέρα να αγοράσω

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 11:00:00 π.μ. Europe/Athens

Η μπετονιέρα αποτελεί ένα μηχάνημα που συναντάει κανείς σε κάθε κατασκευή οικοδομών, αλλά και σε άλλες μικρότερες βιομηχανικές εργασίες. Βοηθάει στην ταχεία παραγωγή μπετού διευκολύνοντας έτσι την όποια ανάγκη προκύψει.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σόμπα να αγοράσω

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018 8:54:00 π.μ. Europe/Athens

Η επιλογή αγοράς μιας σόμπας δεν είναι απλή υπόθεση. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά δεδομένα και τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πριν προχωρήσουμε σε κάποια αγορά. Στο παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια σύντομη αλλά ταυτόχρονα περιεκτική ανάλυση των βασικότερων σημείων στα οποία θα πρέπει να εστιάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ελαιοραβδιστικό να αγοράσω

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 10:14:00 π.μ. Europe/Athens

Ήρθε λοιπόν η ώρα της ελαιοσυλλογής. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά εργαλεία που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτήν την αποστολή. Στο παρόν άρθρο θα καταγράψουμε όλα τα είδη ελαιοραβδιστικών καταγράφοντας παράλληλα μερικές πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι καρότσι λαϊκής να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 10:42:00 π.μ. Europe/Athens

Μια βόλτα στη λαϊκή αγορά αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων, καθώς μπορούμε να βρούμε ενδιαφέροντα και χρήσιμα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ο καλύτερός μας φίλος σε αυτήν την περίπτωση, είναι φυσικά το καρότσι αγοράς, όπου αποθηκεύουμε όλα όσα αγοράζουμε.

Διαβάστε περισσότερα

Τι απλώστρα να αγοράσω

Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018 10:31:00 π.μ. Europe/Athens

Ένα από τα προϊόντα που δεν λείπει ποτέ από οποιοδήποτε σπίτι, είναι η απλώστρα ρούχων. Κι όχι άδικα, αφού αποτελεί ένα εξαιρετικό πρακτικό εργαλείο στεγνώματος ρούχων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποχυμωτή πορτοκαλιών να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 9:31:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αποχυμωτής πορτοκαλιών αποτελεί ένα χρήσιμο προϊόν το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου για να απολαμβάνουμε δροσερούς και θρεπτικούς χυμούς. Τί κατηγορίες αποχυμωτών υπάρχουν και ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους? Πώς θα καταλήξουμε στον αποχυμωτή που ταιριάζει στις ανάγκες μας? Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, σύντομα και περιεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης να αγοράσω

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 9:34:00 π.μ. Europe/Athens

Όταν έχουμε αναλάβει εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης, πρώτο κύριο και απαραίτητο προϊόν που πρέπει να αγοράσουμε είναι μια μάσκα κεφαλής. Στο παρόν άρθρο θα εξηγήσουμε για ποιους λόγους είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο κι έπειτα θα καταγράψουμε τις κατηγορίες μασκών κεφαλής με τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αντλία να αγοράσω

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 9:51:00 π.μ. Europe/Athens

Τα είδη των αντλιών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι δεκάδες. Κάθε μια χρησιμοποιείται για διαφορετικούς λόγους και σκοπούς, ωστόσο όλες τους έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που πρέπει να ελέγχουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά αντλίας οποιουδήποτε είδους. Αυτά λοιπόν θα αναφέρουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εξάρτυση να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 11:16:00 π.μ. Europe/Athens

Για την καλύτερη δυνατή διανομή βάρους κατά τη χρήση μηχανήματος κήπου όπως είναι το θαμνοκοπτικό, το κονταροαλυσοπρίονο, το επαναφορτιζόμενο ψαλίδι κλαδέματος κλπ, είναι απαραίτητη μια εξάρτυση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά είδη εξαρτύσεων, τα οποία και θα καταγράψουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή προβάτων να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 9:43:00 π.μ. Europe/Athens

Αν βαρεθήκατε να παιδεύεστε για να κουρέψετε τα αρνιά σας χρησιμοποιώντας μεγάλες ψαλίδες χειρός, τότε η αγορά μιας επαγγελματικής ηλεκτρικής μηχανής κουρέματος προβάτων αποτελεί την τέλεια λύση για το πρόβλημά σας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκάλα να αγοράσω

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 9:37:00 π.μ. Europe/Athens

Η σκάλα αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα πράγματα που συναντάει κανείς, είτε έχουμε να κάνουμε με εργασίες σπιτιού, είτε με οικοδομικές εργασίες. Κι όχι άδικα, αφού προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε αρκετά μεγαλύτερο ύψος από αυτό που μπορεί εκ φύσεως. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι καρότσι συλλογής φύλλων - χόρτων να αγοράσω

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 10:16:00 π.μ. Europe/Athens

Η συλλογή φύλλων και χόρτων από τον κήπο σας, αποτελεί μια αν μη τι άλλο βαρετή και κουραστική διαδικασία και ειδικά όταν γίνεται με ξυλόσκουπα, φαράσι και απλή σακούλα σκουπιδιών. Και κάπου εδώ αντιλαμβανόμαστε τη χρηστικότητα των καροτσιών συλλογής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κουρευτική μηχανή σκύλων να αγοράσω

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 9:10:00 π.μ. Europe/Athens

Επιθυμείτε να κουρέψετε το σκυλάκι σας αλλά για διάφορους λόγους, προσωπικούς ή οικονομικούς, δε θέλετε να το αναλάβει κάποιος άλλος? Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προχωρήσετε στην αγορά μιας κουρευτικής μηχανής, ειδικά κατασκευασμένης για σκύλους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ηλεκτρογεννήτρια να αγοράσω

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 9:09:00 π.μ. Europe/Athens

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μέρος όπου δεν υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια, ή που μια διακοπή ρεύματος είναι αρκετά πιθανή (και ειδικά σε στιγμές που έχετε μεγάλη ανάγκη για ρεύμα) τότε θα πρέπει να στραφείτε στην αγορά μιας ηλεκτρογεννήτριας.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γερανάκι (παλάγκο) να αγοράσω

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 10:05:00 π.μ. Europe/Athens

Το παλάγκο, γνωστό πιο απλά και ως γερανάκι, είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο ηλεκτρικό εργαλείο που σας βοηθάει να σηκώνετε/μετακινείτε μεγάλα φορτία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, απαλάσσοντάς σας από κοπιαστική χειρονακτική εργασία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι κονταροπρίονο να αγοράσω

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 9:07:00 π.μ. Europe/Athens

Τα κονταροπρίονα (γνωστά επίσης και ως κονταροαλυσοπρίονα) είναι τα ιδανικά εργαλεία για την περιποίηση και το κλάδεμα των δέντρων, ειδικά όταν μιλάμε για εργασίες που απαιτούν πρόσβαση σε μεγάλο ύψος. Κατατάσσονται σε 4 βασικές κατηγορίες, τις οποίες και θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι τρακτέρ κήπου - rider να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 8:49:00 π.μ. Europe/Athens

Τα χλοοκοπτικά τρακτέρ κήπου - Rider, είναι κατάλληλα για τη διεκπεραίωση αναγκών και εργασιών κοπής σε πολύ μεγάλες εκτάσεις. Ανήκουν στην κατηγορία επαγγελματικών μηχανημάτων κήπου και με σωστή χρήση και συντήρηση μπορούν να κάνουν θαύματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψαλίδι κλαδέματος να αγοράσω

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 9:15:00 π.μ. Europe/Athens

Ήρθε η ώρα για κλάδεμα. Μια από τις αγαπημένες ασχολίες ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών κηπουρών. Φυσικά, για το καλύτερο δυνατό κλάδεμα χρειαζόμαστε και το κατάλληλο εργαλείο που να καλύπτει τις ανάγκες μας και να προσφέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στο παρόν άρθρο λοιπόν θα κατηγοριοποιήσουμε τα ψαλίδια κλαδέματος και θα αναλύσουμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι συσκευή κενού αέρος να αγοράσω

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 10:56:00 π.μ. Europe/Athens

Χάρη στις συσκευές κενού αέρος, μπορείτε να συντηρήσετε προϊόντα (πχ κρέατα, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά, τυριά, ζυμαρικά, αποξηραμένα φρούτα, μπαχαρικά, είδη αρτοποιίας κλπ) φρέσκα για πολύ καιρό. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη αέρα, δυνατότητα που προσφέρουν αυτές οι συσκευές με αποτέλεσμα να παρατείνεται η διάρκεια ζωής των τροφίμων για μεγάλο χρονικο διάστημα, με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποξηραντή να αγοράσω

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 10:38:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αποξηραντής αποτελεί ένα εύχρηστο και απλό στη λειτουργία του μηχάνημα που επιτρέπει στον καθένα να διατηρήσει με οικονομικό τρόπο διάφορα προϊόντα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κατάλληλος για φρούτα, λαχανικά, κρέατα, μυρωδικά, ακόμα και για λουλούδια!

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψεκαστήρα να αγοράσω

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 8:48:00 π.μ. Europe/Athens

Τι ψεκαστήρα να αγοράσω? Ποια κατηγορία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου? Αξίζει τον κόπο να πάρω έναν ψεκαστήρα μπαταρίας/βενζίνης ή μήπως δώσω τζάμπα λεφτά? Ήρθε η ώρα να δώσουμε όλες τις απαντήσεις στα άνω ερωτήματα μέσω του παρόντος άρθρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ωτοασπίδες εργασίας να αγοράσω

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 9:13:40 π.μ. Europe/Athens

Σε εργασίες με μεγάλες εκπομπές θορύβων, η καλύτερη λύση για εσάς είναι οι ωτοασπίδες εργασίας. Μπορούν να μειώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ένταση που φτάνει στα αυτιά σας και να τα διατηρήσουν υγειή και ασφαλή. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι αποπτιλωτήρα (ξεπουπουλιάστρα) να αγοράσω

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 10:29:00 π.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αποπτίλωσης, γνωστή πιο απλά στο ευρύ κοινό και ως "ξεπουπουλιάστρα" είναι ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που αφαιρεί σε ελάχιστο χρόνο τα πούπουλα από κάθε είδους πουλερικό.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εκκολαπτική μηχανή (κλωσσομηχανή) να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 9:40:00 π.μ. Europe/Athens

Η εκκολαπτική μηχανή αποτελεί μια λύση την οποία και προτιμούν όλο και περισσότερα αγροτικά -και μη- νοικοκυριά. Σίγουρα, δε συγκρίνεται με τη φυσική μέθοδο εκκόλαψης, ωστόσο στις μέρες μας και χάρη στη συνεχή πρόοδο της τεχνολογίας, οι εκκολαπτικές μηχανές, γνωστές επίσης και ως κλωσσομηχανές, προσφέρουν στους καταναλωτές εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι γεωτρύπανο (τριβέλα) να αγοράσω

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 10:05:00 π.μ. Europe/Athens

Οι τριβέλες, γνωστές στον περισσότερο κόσμο και ως "γεωτρύπανα", είναι μηχανήματα που μας βοηθούν να ανοίγουμε τρύπες συγκριμένης διαμέτρου και βάθους στο έδαφος για διάφορους λόγους, πχ για κατασκευή φράκτη, για τοποθέτηση πασσάλων, για ανάπτυξη καλλιεργειών κλπ. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι χειροπρίονο να αγοράσω

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Tα χειροπρίονα μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερό σας βοηθό σε εργασίες όπως η κοπή κλαδιών δέντρου μικρής ή και μεγαλύτερης διαμέτρου, το κλάδεμα των αμπελιών, την αποκοπή ριζών από γλάστρες κλπ. 

Διαβάστε περισσότερα

Tι τσεκούρι να αγοράσω

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 8:03:00 π.μ. Europe/Athens

Το τσεκούρι αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά -αν όχι το γνωστότερο- εργαλείο χειρός παγκοσμίως. Σήμερα κυκλοφορούν στην αγορά διαφόρων ειδών τσεκούρια τα οποία κατατάσσονται σε κατηγορίες ανάλογα τον σχεδιασμό αλλά και την χρηστικότητά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σχιστήρα - τεμαχιστή ξύλου να αγοράσω

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 10:53:00 π.μ. Europe/Athens

Ο σχιστήρας - τεμαχιστής ξύλου είναι το καλύτερο εργαλείο για να κόβετε στη μέση τα κούτσουρά σας με απόλυτα ασφαλή, εύκολο και διόλου κοπιαστικό τρόπο, έτσι ώστε να γλυτώσετε χρόνο και κόπο σε σχέση με το να κάνατε αυτήν την εργασία με ένα απλό τσεκούρι. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκούπα στάχτης να αγοράσω

Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 8:44:00 π.μ. Europe/Athens

Η σκούπα στάχτης αποτελεί ένα εργαλείο το οποίο χρόνο με το χρόνο προτιμούν όλο και περισσότεροι καταναλωτές. Και όχι άδικα, αν αναλογιστεί κανείς ότι χάρη σε αυτού του είδους τις σκούπες, η συλλογή στάχτης από τζάκια, bbq, σόμπες κλπ γίνεται πλέον παιχνιδάκι.

Διαβάστε περισσότερα

Τι εκχιονιστικό να αγοράσω

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 9:51:00 π.μ. Europe/Athens

Η εκχιονιστική μηχανή είναι αυτή που βοηθάει στην απομάκρυνση του χιονιού για τον καθαρισμό αυλών, δρόμων κλπ. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και αποτελεσματικό εργαλείο το οποίο μπορεί με σωστή χρήση πραγματικά να κάνει θαύματα!

Διαβάστε περισσότερα

Τι σάρωθρο να αγοράσω

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 9:07:00 π.μ. Europe/Athens

Το σάρωθρο είναι ένα επαναστατικό πολυχρηστικό μηχάνημα, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο γνωστό στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, αν και θα έπρεπε, καθώς λύνει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ερασιτέχνες καταναλωτές.

Διαβάστε περισσότερα

Τι βιοθρυμματιστή να αγοράσω

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 9:31:00 π.μ. Europe/Athens

Οι βενζινοκίνητοι βιοθρυμματιστές είναι ιδανικοί για εργασίες τεμαχισμού κλαδιών με διάμετρο μεγαλύτερη από αυτή που μπορούν να καλύψουν οι απλοί κλαδοτεμαχιστές, ενώ το κάνουν και με μεγαλύτερη ταχύτητα χάρη στους κινητήρες με τους οποίους είναι εξοπλισμένοι. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κλαδοτεμαχιστή να αγοράσω

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 10:39:00 π.μ. Europe/Athens

Οι ηλεκτρικοί κλαδοτεμαχιστές μπορούν να αποτελέσουν τον καλύτερό σας σύμμαχο όσον αφορά το θρυμματισμό κλαδιών μικρής διαμέτρου.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο κοπής ξύλων να αγοράσω

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 11:23:00 π.μ. Europe/Athens

Το δισκοπρίονο κοπής ξύλου είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και απλό στη λειτουργία του εργαλείο το οποίο βοηθάει το χρήστη να κόψει μεγάλα κομμάτια ξύλου εύκολα, γρήγορα και πάνω απ'όλα με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι καβαλέτο κοπής ξύλων να αγοράσω

Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 12:28:17 μ.μ. Europe/Athens

Το καβαλέτο κοπής ξύλων αποτελεί τον καλύτερό σας βοηθό στο να στηρίξετε κάπου τα κομμένα σας κούτσουρα έτσι ώστε να τα κόψετε με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια.

Διαβάστε περισσότερα

Τι αλυσοπρίονο να αγοράσω

Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Το αλυσοπρίονο αποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους σε εργασίες όπως είναι το κόψιμο ξύλων (πχ για το τζάκι), η περιποίηση κήπων, ακόμα και η ρίψη δέντρων. Υπάρχουν διαφόρων ειδών αλυσοπρίονα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αρκετό ψάξιμο προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε να καλύπτεται η εκάστοτε ανάγκη. 

Διαβάστε περισσότερα

Τι τρίφτη τυριών - ξηρών καρπών να αγοράσω

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 10:28:00 π.μ. Europe/Athens

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα αποφεύγοντας αγορές έτοιμων τριμμένων τυριών και ξηρών καρπών, οι αντίστοιχου είδους τρίφτες είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι παπούτσια ασφαλείας να αγοράσω

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 11:44:00 π.μ. Europe/Athens

Μολονότι πολλοί μπορεί να μην το γνωρίζουν ή απλά να το παραβλέπουν (κακώς), είναι πολύ σημαντικό όταν κάνουμε οποιαδήποτε εργασία να φοράμε υπόδημα με ένδειξη ασφάλειας. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τύποι ασφάλειας τους σημαντικότερους εκ των οποίων θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο μετάλλων να αγοράσω

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 11:26:00 π.μ. Europe/Athens

Τα δισκοπρίονα μετάλλου μοιάζουν στην εμφάνιση αλλά και στη χρηστικότητα με τα απλά δισκοπρίονα, με τη διαφορά ότι αυτά επικεντρώνονται στην κοπή μετάλλου προσφέροντας στο χρήστη εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φαλτσοπρίονο να αγοράσω

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Το φαλτσοπρίονο είναι ένα πολυχρηστικό εργαλείο, το οποίο βοηθάει τον χρήστη να κάνει γρήγορα και άνετα κάθετες κοπές ή φαλτσοκοπές (εξ ου και η ονομασία "φαλτσοπρίονο"). Ο σχεδιασμός του φαλτσοπρίονου είναι τέτοιος που παρέχει στο χρήστη λεπτομερή και ακριβή αποτελέσματα κοπής.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μηχανή αλέσεως κιμά να αγοράσω

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 10:27:00 π.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αλέσεως κιμά (γνωστή πιο απλά και ως κρεατομηχανή) αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο εκείνων που θέλουν να φτιάξουν τον δικό τους σπιτικό κιμά από επιλεγμένο κρέας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αγορά των "έτοιμων" και άγνωστης προελέυσης κιμάδων. Η χρήση αυτών των μηχανών είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μηχανή αλέσεως ντομάτας να αγοράσω

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 12:27:00 μ.μ. Europe/Athens

Η μηχανή αλέσεως ντομάτας αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο εκείνων που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους σπιτική σάλτσα ντομάτας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αγορά κάποιας έτοιμης και γεμάτης συντηρητικά εργοστασιακής σάλτσας. Η χρήση αυτών των μηχανών είναι ιδιαίτερα απλή και εύκολη με αποτέλεσμα να προκύπτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστο κόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκούπα υγρών - στερεών να αγοράσω

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017 8:48:00 π.μ. Europe/Athens

Όπως μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει από το όνομά τους, οι σκούπες υγρών - στερεών έχουν τη δυνατότητα να απορροφήσουν διαφόρων τύπων υλικά, τόσο ξηρής, όσο και υγρής μορφής. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό που τις ξεχωρίζει από τις απλές οικιακές σκούπες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα απορρόφησης μόνο μικρών στερεών υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Τι δισκοπρίονο να αγοράσω

Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 8:50:00 π.μ. Europe/Athens

Τα δισκοπρίονα είναι πολυχρηστικά ηλεκτρικά εργαλεία, κατάλληλα για όσους θέλουν να κόβουν ευθείες γραμμές γρήγορα αλλά και αποτελεσματικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κοπή ξύλου, μετάλλου, πλαστικού, ακόμα και τούβλου! 

Διαβάστε περισσότερα

Τι δίδυμους τροχούς να αγοράσω

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 9:24:00 π.μ. Europe/Athens

Οι δίδυμοι τροχοί είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο, όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό και ειδικά στους ερασιτέχνες μάστορες. Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για ένα πολυχρηστικό μηχάνημα με πολλές δυνατότητες, τις οποίες και θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα

Τί σέγα να αγοράσω

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 8:30:00 π.μ. Europe/Athens

Οι σέγες είναι πολυχρηστικά εργαλεία, κατάλληλα για αυτούς που τους αρέσει να κατασκευάζουν – επισκευάζουν πράγματα μόνοι τους. Προσφέρουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα κοπής ξύλου, πλαστικού, πλακακίων κλπ, τόσο σε ευθεία γραμμή, όσο και σε καμπύλες.

Διαβάστε περισσότερα

Τί συλλέκτη καρπών (Roll-In) να αγοράσω

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 12:10:37 μ.μ. Europe/Athens

Η συλλογή καρπών αποτελεί αν μη τι άλλο μια κουραστική και βαρετή διαδικασία, ειδικά όταν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εργαλεία για εξοικονόμηση χρόνου. Όχι πια! Η λύση είναι μια και έρχεται από την Ιταλία κατευθείαν στο σπίτι σας. Οι επαναστατικοί συλλέκτες καρπών "Roll-In" ήρθαν και θα μπουν για τα καλά στη ζωή μας καθώς παρέχουν έυκολη και ξεκούραστη συλλογή καρπών.

Διαβάστε περισσότερα

Τί πλάνη να αγοράσω

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:05:00 π.μ. Europe/Athens

Σας αρέσει να μαστορεύετε μόνοι σας? Θέλετε να ισιώσετε ξύλινες επιφάνειες για να φαίνονται τα έπιπλά σας σαν καινούρια? Σε αυτήν την περίπτωση, η πλάνη είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Οι πλάνες στις μέρες μας βοηθούν τον χρήστη να λιαίνει - ισιώνει ξύλινες επιφάνειες πολύ εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Τί αυτοκινούμενο καρότσι να αγοράσω

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 12:00:38 μ.μ. Europe/Athens

Θέλετε να μεταφέρετε με ευκολία, άνεση και ασφάλεια μικρά αλλά και μεγάλα φορτία, ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες? Τα αυτοκινούμενα καρότσια αποτελούν την τέλεια επιλογή για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

Τι χορτοκοπτικό να αγοράσω

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 8:52:00 π.μ. Europe/Athens

Σαν χορτοκοπτικές μηχανές μπορούμε να ορίσουμε όλες εκείνες τις μηχανές που προορίζονται για την κοπή χόρτων χωρίς περιορισμό στο ύψος που θα έχει το χόρτο. Η διαφορά χορτοκοπτικών με θαμνοκοπτικών, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ότι τα πρώτα χρησιμοποιούνται μόνο σε περιοχές με χόρτα, ενώ τα δεύτερα και σε περιοχές με μικρά κλαδιά και θάμνους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φυσητήρα να αγοράσω

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 11:50:00 π.μ. Europe/Athens

Ο φυσητήρας είναι ένα μηχάνημα που ο αρχικός σκοπός του ήταν και είναι το μάζεμα των φύλλων και της σκόνης, με την ικανότητα του να φυσάει και να απομακρύνει ότι υπάρχει μπροστά του. Πλέον όμως χρησιμοποιείται για την καθαριότητα μεγάλων χώρων, όπως γήπεδα, πολυκαταστήματα, βενζινάδικα, για την καθαριότητα σε δύσκολα σημεία μέσα στο σπίτι ή σε συγκεκριμένα αντικείμενα, για την απομάκρυνση του χιονιού σε μικρή έκταση, αλλά και γενικότερα σε πολλές ακόμη χρήσεις που μπορεί να προκύψουν στον καθένα.

Διαβάστε περισσότερα

Τι θαμνοκοπτικό να αγοράσω

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 8:57:00 π.μ. Europe/Athens

Σαν θαμνοκοπτικές μηχανές ορίζονται όλες εκείνες οι μηχανές, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να κόβουν και τη λίγο πιο χοντρή βλάστηση, έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται και για την κοπή και περιποίηση θάμνων, ανεξαρτήτου εξαρτήματος κοπής (μεσινέζα, δίσκος). Το θαμνοκοπτικό θεωρείται το νούμερο ένα μηχάνημα για κάθε ερασιτέχνη και επαγγελματία.

Διαβάστε περισσότερα

Τι σκαπτικό να αγοράσω

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 9:16:00 π.μ. Europe/Athens

Το σκαπτικό είναι το μηχάνημα κήπου ή αγροκτήματος, που με την ικανότητά του να μπαίνει στο χώμα μας βοηθά να κάνουμε μία σειρά εργασιών με το κατάλληλο εξάρτημα κάθε φορά όπως σκάλισμα, σκάψιμο, φρεζάρισμα, όργωμα, αυλάκωση, εξαγωγή καρπών κ.α. Το βασικό του χαρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει και από την φρέζα είναι ότι το σκάψιμό τους είναι πιο βαθύ. Η χρήση του απαιτεί έντονη σωματική κούραση του χειριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι φρέζα (μοτοκαλλιεργητή) να αγοράσω

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:36:00 π.μ. Europe/Athens

Οι φρέζες ή μοτοκαλλιεργητές ως μηχανήματα έχουν πολλές ομοιότητες με τα σκαπτικά, η ειδοποιός διαφορά τους είναι ότι οι φρέζες κάνουν όχι τόσο βαθύ σκάψιμο λόγω του ότι έχουν ρόδες με ελαστικά, οι οποίες υποβοηθούν στη κίνηση του μηχανήματος, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από τον χειριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Τί εξαερωτήρα γκαζόν να αγοράσω

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017 8:47:00 π.μ. Europe/Athens

Ο αερισμός του χλοοτάπητα είναι μία διαδικασία που οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν ή απλά δεν την κάνουν. Για να την κατανοήσουμε καλύτερα θα την αναλύσουμε εν συντομία. Ο αερισμός του χλοοτάπητα συμβάλει στην αναζωογόνησή και στην μακροζωία του.

Διαβάστε περισσότερα

Τι χλοοκοπτική μηχανή γκαζόν να αγοράσω

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 9:48:00 π.μ. Europe/Athens

Οι χλοοκοπτικές μηχανές είναι μηχανές αποκλειστικά για την κοπή του γκαζόν. Η χρήση τους ενδείκνυται μόνο για σχετικά ομαλές επιφάνειας συνεχόμενου γκαζόν, το οποίο δεν ξεπερνάει τα μερικά εκατοστά. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των μηχανών είναι ότι δίνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και είναι σχετικά εύκολες και ξεκούραστες στην χρήση τους.

Διαβάστε περισσότερα

Τι ψαλίδι μπορντούρας να αγοράσω

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 9:28:00 π.μ. Europe/Athens

Το ψαλίδι μπορντούρας ως εργαλείο είναι κατάλληλο για την περιποίηση και την ανανέωση των θάμνων και των δέντρων. Αποτελείται από μία διπλή παράλληλη λεπίδα που κόβει κλαδιά και φύλλα με ομοιόμορφο τρόπο. Πριν πάμε να επιλέξουμε τι χλοοκοπτικό μηχάνημα χρειαζόμαστε, είναι απαραίτητη η κατανόηση των αναγκών μας.

 

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές γνώσεις για αγορά μηχανημάτων

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 11:53:00 π.μ. Europe/Athens

Για την αγορά οποιουδήποτε είδους μηχανήματος πρέπει να έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις, δηλαδή γνώσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι ψάχνουμε να βρούμε και πως θα κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη κατά την αναζήτηση. Στην συνέχεια θα αναλυθούν λοιπόν κάποια βασικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που θα πρέπει να κοιτάμε σχεδόν πάντα πριν πάρουμε κάποια απόφαση.

 

Διαβάστε περισσότερα

Τι κοιτάω για την αγορά μηχανήματος

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017 10:34:00 π.μ. Europe/Athens

Πολύ κόσμος προβληματίζεται τι ακριβώς πρέπει να αγοράσει, πόσα λεφτά να δαπανήσει, τι να κοιτάξει και πολλά άλλα. Σε όλα αυτά θα ΄δώσουμε μία απάντηση σε αυτό το άρθρο.

Διαβάστε περισσότερα