Έχετε κουραστεί από τα ενοχλητικά πουλιά που βρίσκονται στις καλλιέργειές σας? Μένετε σε απομακρυσμένο σημείο και αναζητείτε ασφάλεια από τυχόν άγρια ζώα? Αν ανήκετε σε κάποια από τις παραπάνω ενδεικτικές περιπτώσεις, τότε η αγορά ενός κανονιού κρότου - θορύβου σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Τα κανόνια κρότου - θορύβου μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα και να σας απαλλάξουν από κάθε είδους .... απρόσμενους επισκέπτες. Με σωστή χρήση και συντήρηση, θα έχετε στα χέρια σας για χρόνια ένα εξαιρετικό χρήσιμο και αποτελεσματικό εργαλείο

Πριν προχωρήσουμε στην αγορά ενός κανονιού κρότου, θα πρέπει πρωτίστως να έχουμε στο νου μας κάποια βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά που διαχωρίζουν τα μοντέλα μεταξύ τους. Ακολουθεί σύντομη και περιεκτική περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών:

Τύπος ενέργειας: Τα κανόνια κρότου λειτουργούν με φιάλες γκαζιού, ωστόσο ένα σημείο στο οποίο διαφέρουν είναι στο αν είναι χειροκίνητα ή αυτόματα. Στα χειροκίνητα, η συχνότητα των κρότων κανονίζεται από τον χρήστη βάσει προεγκατεστημένου προγράμματος, ενώ στα αυτόματα οι κρότοι πραγματοποιούνται κατόπιν κινήσεων που εντοπίζονται από αισθητήρες.

Αδιάβροχο: Τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι αδιάβροχα, ώστε να μην επηρεάζεται η χρήση τους οποιεσδήποτε κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

Απόδοση: Η απόδοση ενός κανονιού κρότου έχει να κάνει με το συνολικό αριθμό εκρήξεων που πραγματοποιεί ανά ώρα. Οι εκρήξεις βέβαια εξαρτώνται κι από τη χωρητικότητα της φιάλης γκαζιού με την οποία έχουμε συνδέσει το προϊόν μας.

Εμβέλεια: Το εν λόγω χαρακτηριστικό αναφέρεται όπως είναι ευνόητο στην έκταση-απόσταση που φτάνει ο κρότος από τη χρήση του κανονιού. Μεγαλύτερη εμβέλεια συνεπάγεται με καλύτερα αποτελέσματα.

Ένταση θορύβου: Και αυτό το χαρακτηριστικό έχει τη σημασία του, καθώς δεν έχει να κάνει μόνο με τα παραγόμενα decibel του κρότου που έχει σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση των ζώων, αλλά και με την ένταση που φτάνει στα αυτιά όσων βρίσκονται κοντά στο κανόνι.

Εφαρμογή σε βάση: Μοντέλα που έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόζουν σε βάση, περιστρεφόμενη η μη, παρέχουν μεγαλύτερη ευχρηστία και σταθερότητα, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στο κανόνι

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Προσπαθήστε να κάνετε τη σωστή αγορά βασισμένοι στις πραγματικές σας ανάγκες
  • Απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά τη σύνδεση του κανονιού σας με τη φιάλη γκαζιού
  • Δώστε ιδιαίτερη βάση στη συντήρηση του μηχανήματός σας
  • Η συντήρηση είναι το "Α" και το "Ω" για σωστή και μακροχρόνια λειτουργία

 

ΥΓ: Η τελική επιλογή αγοράς ενός κανονιού κρότου - θορύβου θα πρέπει να γίνει ανάλογα με τις ανάγκες σας, έχοντας στο νου σας όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω. Εννοείται πως η επιλογή γίνεται και ανάλογα το χρηματικό ποσό που κάποιος μπορεί να διαθέσει. Ο συνδυασμός μιας καλής τιμής με την επάρκεια στα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την εκάστοτε ανάγκη αποτελεί φυσικά τον στόχο του καθενός. Δείτε τη γκάμα των προϊόντων μας πατώντας ΕΔΩ: